DanaCiurariu_kitchen
  • Ce imi place sa gatesc
    • Desert
    • Retete cu carne
    • Paine
    • Fara Carne
  • Contact
  • Despre mine

Social

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Fara Carne

Dovlecei umpluti cu crema de branza

ByDana Ciurariu
on October 26, 2017December 30, 2017
404
0

In timp ce fetita mea decoreaza un dovleac de Halloween, eu m-am gandit sa gadil pastilele gustative ale familiei cu niste dovlecel umplut cu crema de branza. Am ales niste mini dovlecei, cu forma rotunda, dar puteti face aceasta reteta cu orice tip de dovlecel. Mie imi place gustul acestui preparat foarte mult si timpul de preparare il face o reteta excelenta pentru a fi gatita in orice zi a saptamanii.

Timp de preparare 20 minute

Mod de preparare:

  1. Am facut un capac dovlacelului, dupa care am scobit interiorul.
  2. Am pregatit crema de branza astfel: am ras branza, am adaugat un ou si am amestecat compozitia. La final am adaugat si doi catei de usturoi tocati marunt.
  3. Am adaugat cu o lingura compozitia in dovlecel
  4. I- am pus la cuptor, 15 minute la 220 grade ( cuptorul preincins)

La cuptor oul  din compozitie formeaza o crusta care ii ofera produsului final un aspect foarte placut. Se poate servi ca si garnitura, aperitiv sau fel principal.

Dana

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Google+ (Opens in new window)

Related

Share:
Tags: branza, dovlecei umpluti, fara carne, vegetarian
Preview Post

Gustul copilariei- Lapte de pasare (versiunea mea)

Next Post

Plăcinte cretane cu brânză (ingredient surpiza: rachiu)

You may also like

post-image
Fara Carne

Paste fară gluten și sos alb delicios

ByDana Ciurariu
on January 30, 2018January 29, 2018
271
0
post-image
Fara Carne

Supa Udon cu legume

ByDana Ciurariu
on November 19, 2017December 30, 2017
411
0
post-image
Fara Carne

Vinete umplute cu branză

ByDana Ciurariu
on December 5, 2017December 30, 2017
286
0
post-image
Fara Carne

Plăcinte cretane cu brânză (ingredient surpiza: rachiu)

ByDana Ciurariu
on October 29, 2017December 30, 2017
455
0

Most Views

Scorpie de mare la cuptor, cu o altfel de garnitură

Comments
1408

Rândunică de mare la cuptor

Comments
1336

Spanac cu sos de lapte si smantana

Comments
1223

Ficat de curcan în sos de vin

Comments
1081

Risotto cu ciuperci si Parmesan, servit cu creveti Tiger

Comments
921
img

Despre mine

In timpul meu liber am cateva pasiuni pe care iubesc sa mi le hranesc. Una dintre ele este bucataria, locul meu de joaca, unde zambesc mult atunci cand combin ingrediente si prepar retete minunate pentru noi. Dana

Home in my kitchen

Home in my kitchen
Load More…Follow on Instagram
@ All Right Reserved 2021 Goody Theme