Daca pentru micul dejun vrei sa gatesti si altfel ouale, reteta de oua posate de poate ajuta. Prima data le-am mancat la un restaurant si am vrut sa fac si eu acasa. La primele incercari nu mi-a iesit, asta pentru ca sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont.
1. Pune apa la fiert, daca vrei sa fiarba mai repede atunci foloseste direct apa calda de la robinet sau dozator.
2. Oul sparge-l usor si pune-l intr-un vas. Foloseste intotdeauna oua proaspete, de preferat organice
3 Adauga sarea si apoi otetul. Otetul va ajuta albusul de ou sa nu se separe.
4. Incalzeste apa pana la punctul de fierbere, dar nu o lasa sa clocoteasca. Trebuie sa aiba doar niste bule mici.
4. Amesteca cu viteza apa pentru a crea un mic vartej si apoi usor adauga oul in apa.
5. Lasa-l in apa la foc mic pentru aprox 6 minute.
Pe canalul de YouTube gasesti reteta filmata pas cu pas,spor la gratit:) si la cat mai multi fluturi in stomac.