DanaCiurariu_kitchen
  • Ce imi place sa gatesc
    • Desert
    • Retete cu carne
    • Paine
    • Fara Carne
  • Contact
  • Despre mine

Social

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Ce imi place sa gatesc

Chefal la cuptor

ByDana Ciurariu
on September 14, 2017September 16, 2017
717
0

Asta seara, am facut o reteta foarte rapida si usor de facut,  perfecta pentru a fi pregatita in timpul saptamanii cand veniti de la birou. Timp de preparare 30 minute.

Ingrediente:

– 2 buc peste chefal

– 4 catei de usturoi

– 100 gr unt

– 150 gr capere

– sare si piper

Am inceput cu sosul.  Am topit untul, am adaugat usturoiul si la final am adaugat caperele. Le-am lasat 2 minute pe foc, timp in care am amestecat in continuu sa nu se prinda.

O data finalizat sosul, am luat chefalul si l-am crestat de cateva ori astfel incat sosul sa ajunga in interior. Am adaugat sosul si l-am pus pe peste, pestele e pregatit sa “intre” in cuptor.

Pentru a castiga timp, am pregatit si garnitura in acelasi timp.

Ingrediente:

– 1 conopida

– mujdei de usturoi facut din 4 catei

– ulei de masline

– cascaval ras

Am ales o conopida mov, spre fericirea fetitei mele. Dupa ce am spalat-o, am taiat-o bucati si am amestecat-o cu un mujdei de usturoi, facut clasic cu ulei de masline.

Atat pestele cat si conopida le-am pus in cuptor la 220 grade pentru 15-20 minute. La final, am adaugat niste cascaval ras pe garnitura de conopida.

Pofta mare!

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Google+ (Opens in new window)

Related

Share:
Preview Post

Caracatita in stil mediteranean

Next Post

Tort de ciocolata si nuci de Macadamia

You may also like

post-image
Ce imi place sa gatesc

Aripioare de pui asiatice (rețeta video)

ByDana Ciurariu
on April 11, 2018May 21, 2018
235
0
post-image
Ce imi place sa gatesc

Caracatita in stil mediteranean

ByDana Ciurariu
on September 11, 2017September 12, 2017
601
0
post-image
Ce imi place sa gatesc

Dacă e marți seara este ”seara de pizza”

ByDana Ciurariu
on October 2, 2018April 20, 2020
281
0
post-image
Ce imi place sa gatesc

Biban de mare crocant și mămăliguță cu trufe

ByDana Ciurariu
on June 25, 2018
275
0

Most Views

Scorpie de mare la cuptor, cu o altfel de garnitură

Comments
1409

Rândunică de mare la cuptor

Comments
1338

Spanac cu sos de lapte si smantana

Comments
1224

Ficat de curcan în sos de vin

Comments
1082

Risotto cu ciuperci si Parmesan, servit cu creveti Tiger

Comments
923
img

Despre mine

In timpul meu liber am cateva pasiuni pe care iubesc sa mi le hranesc. Una dintre ele este bucataria, locul meu de joaca, unde zambesc mult atunci cand combin ingrediente si prepar retete minunate pentru noi. Dana

Home in my kitchen

Home in my kitchen
Load More…Follow on Instagram
@ All Right Reserved 2021 Goody Theme