DanaCiurariu_kitchen
  • Ce imi place sa gatesc
    • Desert
    • Retete cu carne
    • Paine
    • Fara Carne
  • Contact
  • Despre mine

Social

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Fara Carne

Dovlecei rulați, umpluți cu cremă de brânză

ByDana Ciurariu
on June 24, 2018
296
0

Îmi place să mă joc de multe ori cu rețetele mele, mai ales atunci când nu mai știu ce să gătesc. Uitându-mă în frigider aveam niște dovlecei  și ceva brânză. Pentru că aveam chef să gătesc ceva ușor, am ales să experimentez: dovlecei rulați, umpluți cu cremă de brânză.

Ce am folosit?

  • 2 dovlecei tăiați felii pe lung (felii de jumătate de cm)
  • 700-800 grame brânză dulce/ricotta
  • 2 ouă
  • Salvie, oregano proaspăt
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Dovleceii se spală și se taie pe lung în felii de ½ cm. Se pun la prăjit într-o tigaie de tip grill, pe ambele părți. Se presară sare și se ung cu ulei de măsline după ce sunt rumeniți.

Brânză se amestecă cu 2 ouă , sare, piper și ierburile proaspete, tocate mărunt. Se ia o felie de dovlecel, se pune o lingură generoasă din amestecul de brânză și de rulează.

Rulourile se așează vertical într-o tavă de cuptor iar peste ele se pune un strat generos de cașcaval ras. Se coace la 200 de grade timp de 20-30 minute, până se rumenește cașcavalul puțin.

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Google+ (Opens in new window)

Related

Share:
Tags: branza, dovlecel cu branza, ricotta
Preview Post

Snițel în crustă de bere

Next Post

Biban de mare crocant și mămăliguță cu trufe

You may also like

post-image
Fara Carne

La plăcinte înainte

ByDana Ciurariu
on February 23, 2018February 27, 2018
319
0
post-image
Fara Carne

Dovlecei umpluti cu crema de branza

ByDana Ciurariu
on October 26, 2017December 30, 2017
472
0
post-image
Fara Carne

Paste fară gluten și sos alb delicios

ByDana Ciurariu
on January 30, 2018January 29, 2018
349
0
post-image
Fara Carne

Spanac cu sos de lapte si smantana

ByDana Ciurariu
on October 1, 2017December 30, 2017
1337
2

Most Views

Scorpie de mare la cuptor, cu o altfel de garnitură

Comments
1530

Rândunică de mare la cuptor

Comments
1447

Spanac cu sos de lapte si smantana

Comments
1337

Ficat de curcan în sos de vin

Comments
1189

Risotto cu ciuperci si Parmesan, servit cu creveti Tiger

Comments
1026
img

Despre mine

In timpul meu liber am cateva pasiuni pe care iubesc sa mi le hranesc. Una dintre ele este bucataria, locul meu de joaca, unde zambesc mult atunci cand combin ingrediente si prepar retete minunate pentru noi. Dana

Home in my kitchen

Home in my kitchen
Load More…Follow on Instagram
@ All Right Reserved 2022 Goody Theme