DanaCiurariu_kitchen
  • Ce imi place sa gatesc
    • Desert
    • Retete cu carne
    • Paine
    • Fara Carne
  • Contact
  • Despre mine

Social

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Ce imi place sa gatesc

Porc fraged în pesto și muguri de pin

ByDana Ciurariu
on December 30, 2017February 27, 2018
480
0

Eu am folosit la această rețetă: un kg de cotlet de porc , 150 grame de muguri de pin, 100 de grame sos de pesto roșu (pesto cu roșii) și după gust, sare și piper.

Carnea am așezat-o pe un blat și am uns-o uniform, cu sos pesto roșu. M-am folosit de o spatulă, pentru a întinde sosul peste toată carnea uniform. Mugurii de pin i-am măcinat cu ajutorul unui blender.Am așezat mugurii de pin măcinați, sare și piper pe blatul de lucru și am tăvălit cotletul de porc, uns cu sos, astfel încât bucata de carne să fie acoperită de mugurii de pin.

IMG_9282

Am învelit apoi cotletul în folie și l-am lăsat la marinat, în frigider, pentru  24 de ore.

A doua zi, l-am scos din frigider și l-am introdus în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, timp de 120 de minute. În tavă am adăugat și o ceașcă de apă și deasupra am turnat și de ulei de măsline.

Cu 30 de minute înainte de finalizare, am tăiat patru căței de usturoi, pe care i-am zbrobit și i-am adăugat în tavă. Cu o lingură, am uns carnea de câteva ori cu sosul din tavă, pentru că aroma usturoiului să pătrundă în carne.

IMG_9381

Noi l-am servit cu un piure de cartofi cu usturoi și murături asortate, o combinție delicioasă. Carnea a fost așa cum mi-am dorit-o, fragedă și foarte suculentă, lucru pe care îl ador la o friptură de porc.

IMG_9399

Pofta mare!

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Google+ (Opens in new window)

Related

Share:
Tags: cotlet de porc, friptura, porc, porc la cuptor, reteta porc
Preview Post

Branză de capră în foietaj, sos pesto și trufe

Next Post

Papanași prăjiți, pentru iubitorii de desert

You may also like

post-image
Ce imi place sa gatesc

Cod cochet, cu sos de capere

ByDana Ciurariu
on February 25, 2018February 25, 2018
388
0
post-image
Ce imi place sa gatesc

Vinete umplute cu carnati de salsiccia – reteta video

ByDana Ciurariu
on February 8, 2018February 7, 2018
314
0
post-image
Ce imi place sa gatesc

Midii in sos de vin si usturoi

ByDana Ciurariu
on October 7, 2017
729
0
post-image
Ce imi place sa gatesc

Un mic dejun perfect pentru o dimineață de iarnă

ByDana Ciurariu
on November 29, 2017November 30, 2017
430
0

Most Views

Scorpie de mare la cuptor, cu o altfel de garnitură

Comments
1528

Rândunică de mare la cuptor

Comments
1445

Spanac cu sos de lapte si smantana

Comments
1335

Ficat de curcan în sos de vin

Comments
1188

Risotto cu ciuperci si Parmesan, servit cu creveti Tiger

Comments
1025
img

Despre mine

In timpul meu liber am cateva pasiuni pe care iubesc sa mi le hranesc. Una dintre ele este bucataria, locul meu de joaca, unde zambesc mult atunci cand combin ingrediente si prepar retete minunate pentru noi. Dana

Home in my kitchen

Home in my kitchen
Load More…Follow on Instagram
@ All Right Reserved 2022 Goody Theme