DanaCiurariu_kitchen
  • Ce imi place sa gatesc
    • Desert
    • Retete cu carne
    • Paine
    • Fara Carne
  • Contact
  • Despre mine

Social

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Fara Carne

Branză de capră în foietaj, sos pesto și trufe

ByDana Ciurariu
on December 29, 2017February 27, 2018
421
0

Iubesc combinația dintre brânză și pasta de pesto, atunci când vine vorba de mâncare. De aceea, am încercat această rețeta de brânză de capră în foietaj, cu sos pesto, la care am adăugat și puțin ulei de trufe. Este un fel de mâncare care merge ca un aperitiv sau fel principal, se consumă cald și îți încântă pur și simplu papilele gustative.

IMG_9250

Se gătește rapid, în maxim 20 de minute și sper ca acest articol să te convingă, să încerci această rețetă și să îți surprinzi familia sau chiar prietenii, atunci când vin în vizită.

Ce am folosit?

  • 250 de gr. de brânză dulce de capră
  • două ouă
  • 150 gr. de smântână grasă
  • 5 foi de foietaj congelate
  • 100 gr. de unt (topit)
  • 50 gr. sos pesto
  • 2 linguri de  ulei de trufe

Cum se prepară?

Se ia fiecare foaie din foietaj, pe rând și se unge cu untul topit. Foile se suprapun una peste cealaltă, până când toate foile din pachet sunt folosite.

Brânză de capră se amestecă cu ouăle, smântâna și cu un praf de sare. Compoziția obținută se întinde uniform, cu ajutorul unei spatule pe întreagă suprafață. Foile se rulează apoi și înainte de a fi introduse în cuptor, se ung cu o compoziție formată dintr-un ou bătut amestecat cu puțin lapte.

Se introduce în cuptorul preîncălzit, la 220 de grade, timp de 15-20 minute. Când se scoate foietajul din cuptor,  se adaugă sosul pesto și uleiul de trufe de-a lungul ruladei.

Cam asta a fost tot, foietajul a ieșit delicos.

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Google+ (Opens in new window)

Related

Share:
Tags: cheese, fara carne, no meet
Preview Post

Cozonacul de Crăciun cu lapte condensat

Next Post

Porc fraged în pesto și muguri de pin

You may also like

post-image
Fara Carne

Sărățele cu brânză, brânză pecorino

ByDana Ciurariu
on January 4, 2018February 27, 2018
472
0
post-image
Fara Carne

Vinete umplute cu branză

ByDana Ciurariu
on December 5, 2017December 30, 2017
352
0
post-image
Desert ,  Fara Carne

Terci de ovăz, mic dejun sănătos

ByDana Ciurariu
on March 28, 2018April 20, 2020
638
0
post-image
Fara Carne

Dovlecei umpluti cu crema de branza

ByDana Ciurariu
on October 26, 2017December 30, 2017
471
0

Most Views

Scorpie de mare la cuptor, cu o altfel de garnitură

Comments
1529

Rândunică de mare la cuptor

Comments
1446

Spanac cu sos de lapte si smantana

Comments
1337

Ficat de curcan în sos de vin

Comments
1189

Risotto cu ciuperci si Parmesan, servit cu creveti Tiger

Comments
1026
img

Despre mine

In timpul meu liber am cateva pasiuni pe care iubesc sa mi le hranesc. Una dintre ele este bucataria, locul meu de joaca, unde zambesc mult atunci cand combin ingrediente si prepar retete minunate pentru noi. Dana

Home in my kitchen

Home in my kitchen
Load More…Follow on Instagram
@ All Right Reserved 2022 Goody Theme