Zilele acestea am încercat o combinație de pesto și carne tocată pentru a face chifteluțe. Aromă de pesto în carnea tocată le oferă un gust aparte iar combinația cu sosul de roșii și mozarella topită, îți oferă un răsfăț papilelor gustative. Rețeta se face foarte ușor și repede.
Ingrediente:
- 500 de gr de carne tocată de porc
- 100 gr de sos de pesto (cumpărat sau făcut în casa)
- 250 ml de bulion de roșii
- 200 gr de mozarella
- sare &piper după gust
Modul de prepare este unul similar cu orice fel de chiftele. Se amestecă carnea cu sosul de pesto și se formează chifteluțele de mărimea dorită. Se pun la prăjit într-o tigaie. După ce s-au prăjit, se adaugă bulion într-o tigaie, se așează chifteluțele și pe fiecare dintre ele se așează o felie tăiată de mozarella. Se pune un capac peste tigaie și se lasă pentru câteva minute pe foc până când mozarella se topește.
Poftă mare!