DanaCiurariu_kitchen
  • Ce imi place sa gatesc
    • Desert
    • Retete cu carne
    • Paine
    • Fara Carne
  • Contact
  • Despre mine

Social

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Fara Carne

Supa Udon cu legume

ByDana Ciurariu
on November 19, 2017December 30, 2017
405
0

Dacă îți place mâncarea asiatică sau te gândești la ce fel de supă să mai gătești în weekend, supă Udon cu legume poate fi o alegere perfectă. Combinația de arome din ea, tăiețeii japonezi și gustul ciupercilor întodeauna mă fac să visez cu ochii deschiși la Asia.

Timp de prepare: 40 minute

Ingrediente pentru 8 porții:

  • 4 cuburi de legume si vita Knorr
  • 50 ml de sos de stridii
  • 60 gr de ciuperci uscate chinezesti
  • 150 gr de ciuperci Shimeji
  • 2 morcovi
  • 200 grame de taieței japonezi
  • Ceapa verde

Într-o oală de supă am pus sosul de stridii și morcovi la călit pentru 5 minute, până când cele două arome se pătrund. Apoi, am adăugat apă și cele 4 cuburi de legume și vită. Le-am lăsat să fiarbă timp de 10 minute.

Am adăugat ciupercile uscate chinezești și am lăsat încă 15 minute la fiert. Au urmat ciupercile Shimeji și după alte 5 minute de fiert am pus și tăiețeii japonezi. După încă 3 minute pe foc, supă Udon e gata să fie servită.

La final când am pus supă în bol am tăiat și o ceapă verde pe care am adăugat-o în supă pentru a accentua și mai mult gustul acestei supe. Asta a fost tot:) supa ta japoneză este gata să fie servită și să le ofere un moment de răsfăț asiatic celor dragi.

Dana

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Google+ (Opens in new window)

Related

Share:
Preview Post

Chilli con carne

Next Post

Chiftele de știucă cu sos de roșii

You may also like

post-image
Fara Carne

Branză de capră în foietaj, sos pesto și trufe

ByDana Ciurariu
on December 29, 2017February 27, 2018
359
0
post-image
Fara Carne

Sărățele cu brânză, brânză pecorino

ByDana Ciurariu
on January 4, 2018February 27, 2018
394
0
post-image
Fara Carne

Vinete pane cu parmesan

ByDana Ciurariu
on July 8, 2018April 20, 2020
308
0
post-image
Desert ,  Fara Carne

Terci de ovăz, mic dejun sănătos

ByDana Ciurariu
on March 28, 2018April 20, 2020
548
0

Most Views

Scorpie de mare la cuptor, cu o altfel de garnitură

Comments
1400

Rândunică de mare la cuptor

Comments
1329

Spanac cu sos de lapte si smantana

Comments
1216

Ficat de curcan în sos de vin

Comments
1074

Risotto cu ciuperci si Parmesan, servit cu creveti Tiger

Comments
914
img

Despre mine

In timpul meu liber am cateva pasiuni pe care iubesc sa mi le hranesc. Una dintre ele este bucataria, locul meu de joaca, unde zambesc mult atunci cand combin ingrediente si prepar retete minunate pentru noi. Dana

Home in my kitchen

Home in my kitchen
Load More…Follow on Instagram
@ All Right Reserved 2021 Goody Theme