DanaCiurariu_kitchen
  • Ce imi place sa gatesc
    • Desert
    • Retete cu carne
    • Paine
    • Fara Carne
  • Contact
  • Despre mine

Social

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Fara Carne

Dovlecei umpluti cu crema de branza

ByDana Ciurariu
on October 26, 2017December 30, 2017
471
0

In timp ce fetita mea decoreaza un dovleac de Halloween, eu m-am gandit sa gadil pastilele gustative ale familiei cu niste dovlecel umplut cu crema de branza. Am ales niste mini dovlecei, cu forma rotunda, dar puteti face aceasta reteta cu orice tip de dovlecel. Mie imi place gustul acestui preparat foarte mult si timpul de preparare il face o reteta excelenta pentru a fi gatita in orice zi a saptamanii.

Timp de preparare 20 minute

Mod de preparare:

  1. Am facut un capac dovlacelului, dupa care am scobit interiorul.
  2. Am pregatit crema de branza astfel: am ras branza, am adaugat un ou si am amestecat compozitia. La final am adaugat si doi catei de usturoi tocati marunt.
  3. Am adaugat cu o lingura compozitia in dovlecel
  4. I- am pus la cuptor, 15 minute la 220 grade ( cuptorul preincins)

La cuptor oul  din compozitie formeaza o crusta care ii ofera produsului final un aspect foarte placut. Se poate servi ca si garnitura, aperitiv sau fel principal.

Dana

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Google+ (Opens in new window)

Related

Share:
Tags: branza, dovlecei umpluti, fara carne, vegetarian
Preview Post

Gustul copilariei- Lapte de pasare (versiunea mea)

Next Post

Plăcinte cretane cu brânză (ingredient surpiza: rachiu)

You may also like

post-image
Fara Carne

O altfel de tarta

ByDana Ciurariu
on September 10, 2018April 20, 2020
320
0
post-image
Fara Carne

Musaca cretana cu dovlecel

ByDana Ciurariu
on September 5, 2017December 30, 2017
352
0
post-image
Fara Carne

Spanac cu sos de lapte si smantana

ByDana Ciurariu
on October 1, 2017December 30, 2017
1335
2
post-image
Fara Carne

Vinete pane cu parmesan

ByDana Ciurariu
on July 8, 2018April 20, 2020
374
0

Most Views

Scorpie de mare la cuptor, cu o altfel de garnitură

Comments
1528

Rândunică de mare la cuptor

Comments
1445

Spanac cu sos de lapte si smantana

Comments
1335

Ficat de curcan în sos de vin

Comments
1188

Risotto cu ciuperci si Parmesan, servit cu creveti Tiger

Comments
1025
img

Despre mine

In timpul meu liber am cateva pasiuni pe care iubesc sa mi le hranesc. Una dintre ele este bucataria, locul meu de joaca, unde zambesc mult atunci cand combin ingrediente si prepar retete minunate pentru noi. Dana

Home in my kitchen

Home in my kitchen
Load More…Follow on Instagram
@ All Right Reserved 2022 Goody Theme