In timp ce fetita mea decoreaza un dovleac de Halloween, eu m-am gandit sa gadil pastilele gustative ale familiei cu niste dovlecel umplut cu crema de branza. Am ales niste mini dovlecei, cu forma rotunda, dar puteti face aceasta reteta cu orice tip de dovlecel. Mie imi place gustul acestui preparat foarte mult si timpul de preparare il face o reteta excelenta pentru a fi gatita in orice zi a saptamanii.
Timp de preparare 20 minute
Mod de preparare:
- Am facut un capac dovlacelului, dupa care am scobit interiorul.
- Am pregatit crema de branza astfel: am ras branza, am adaugat un ou si am amestecat compozitia. La final am adaugat si doi catei de usturoi tocati marunt.
- Am adaugat cu o lingura compozitia in dovlecel
- I- am pus la cuptor, 15 minute la 220 grade ( cuptorul preincins)
La cuptor oul din compozitie formeaza o crusta care ii ofera produsului final un aspect foarte placut. Se poate servi ca si garnitura, aperitiv sau fel principal.
Dana